Товарний кредит, або відстрочка оплат

Наша компанія пропонує своїм клієнтам гнучку систему кредитування. Тобто кожен клієнт може скористатися можливістю відтермінування оплати на наш товар

Для того, щоб скористатися даною послугою, Вам слід зв'язатися з нашим менеджером та домовитися про надання відстрочки. Кожен конкретний випадок оцінюється окремо. Однак, ми завжди готові допомогти та піти Вам на зустріч

Наявність товару


Компанія «Майбутнє Будуємо Разом» являється виробником органо-мінерального добрива «ДоброДІЙ», й саме тому, уся наша продукція завжди є в наявності на наших складах.


Ми гарантуємо, що з нашої сторони ніколи не буде ніяких затримок із постачанням товару, адже усі Ваші замовлення ми відправляємо одразу ж після оплати – в той самий день.

Зверніть увагу! На термін доставки можуть впливати умови компанії-перевізника, в нашому випадку – Нової Пошти, з якою ми на даний час співпрацюємо.

Контакти

Консультації та замовлення по телефону




Менеджер з продажів:

Марина Подорожняк

+38 067 213 24 28
+38 095 013 24 28

dobrodiy.sales@gmail.com


Графік роботи call-центру:

ПН-ПТ 08:00-18:00

СБ-НД вихідні




Адреса офісу:

пров. Задорожний


Сайт:

dobrodiy.in.ua


Листування:

ТОВ "МП МБР", м.Київ, а/с №133, 03040.

Головна Статті Підвищення класності зерна озимої пшениці

Підвищення класності зерна озимої пшениці

“Чи варто чимось підживлювати по колосу?”

Сільгосп Сергій

НАШЕ РІШЕННЯ:

Для забезпечення накопичення білків рекомендуємо на озиму пшеницю внести наступні препарати:

  • Добродій ОМД– 2 кг/га.
  • Добродій Калій Актив – 2 кг/га.
  • Добродій Комфорт – 0,15 л/га.
  • Добродій Мікро – 0,5 л/га.
  • Поєднувати з обробкою інсектицидами. 
Яку кількість га треба обробити?
1
Вартість обробки
0 грн

Добриво

кг(л)

Ціна/га

Добродій

2
2800 грн

Добродій Калій Актив

2
3625 грн

Добродій Комфорт

0.15
1500 грн

Добродій Мікро

0.5
2500 грн
Замовити

Як підвищити класність зерна озимої пшениці: практичні поради

Отримання високого врожаю озимої пшениці — це лише половина успіху. Не менш важливим завданням є досягнення високих якісних показників зерна, що визначають його класність і, відповідно, ринкову вартість. Підвищення класності зерна, зокрема вмісту білка та клейковини, вимагає комплексного підходу та уваги до деталей на всіх етапах вирощування.

Вибір сорту та попередника

Фундамент високої якості закладається ще до посіву. Обирати потрібно високобілкові сорти озимої пшениці, які генетично схильні до накопичення протеїну. Інформацію про ці сорти можна знайти в Державному реєстрі сортів рослин України або у насіннєвих компаній.

Крім того, важливе значення має правильний попередник. Найкращими попередниками вважаються бобові культури (горох, соя), багаторічні трави та чорний пар. Вони збагачують ґрунт азотом і покращують його структуру, що позитивно впливає на якість майбутнього врожаю.

Оптимальне живлення – ключ до якості

Азот є основним елементом, що впливає на синтез білка в зерні. Однак важливо не лише внести його, а й зробити це в правильні фази розвитку рослини. Крім азоту, для підвищення якості зерна величезне значення має позакореневе підживлення макро- та мікроелементами. Цей метод дозволяє швидко доставити необхідні поживні речовини безпосередньо в рослину, що особливо важливо під час стресових періодів (посуха, перепади температур) або в критичні фази розвитку. Такі елементи, як сірка, магній, марганець, цинк, мідь та бор, відіграють ключову роль у синтезі білків, вуглеводів та ферментів. Наприклад, сірка є невід’ємною частиною білків, а марганець і цинк активують ферменти, що беруть участь у метаболічних процесах. 

Захист від хвороб і шкідників

Здорові рослини — запорука якісного зерна. Фузаріоз, борошниста роса та інші грибні та бактеріальні захворювання можуть суттєво знизити якість зерна. Своєчасне застосування продуктів захисту у період від кущення до колосіння є обов’язковим. Крім того, не варто забувати про захист від шкідників, які можуть пошкоджувати рослини, що також негативно позначається на їхній здатності формувати якісне зерно.

Збирання та зберігання

Навіть після успішного вирощування якість можна втратити на фінальному етапі. Збирання зерна повинно проводитись у фазу повної стиглості, а його вологість не повинна перевищувати 14%. Зерно з високою вологістю втрачає якісні показники, особливо при тривалому зберіганні.

Тому можна сказати, що підвищення класності зерна озимої пшениці — це системний процес, який починається з вибору сорту і закінчується правильним зберіганням. Застосування позакореневого підживлення карбамідом на пізніх етапах розвитку культури є одним із найефективніших інструментів для досягнення бажаної якості.

Детальніше про технологію Добродій для живлення та захисту зернових

Матеріал взято із групи «Агро Сила Разом» у фейсбук

(Visited 7 times, 1 visits today)

Події

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаємо вас з професійним святом! Ваша...
Read More
Шановні працівники сільського господарства!

День народження “Майбутнє Будуємо Разом”

Сьогодні особливий день - День народження нашої...
Read More
День народження “Майбутнє Будуємо Разом”

Шановний Олександр Володимирович!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження і...
Read More
Шановний Олександр Володимирович!

З Днем Народження!

Сьогодні хочемо привітати доцента кафедри аналітичної та...
Read More
З Днем Народження!

14 років від дня заснування торгової марки “Добродій”!

Сьогодні ми святкуємо 14-ту річницю від дня...
Read More
14 років від дня заснування торгової марки “Добродій”!

Зі святом жнив

Шановні аграрії! Сьогодні ми відзначаємо особливу подію...
Read More
Зі святом жнив

З Днем фермера

Шановні фермери! Вітаємо вас із професійним святом!Завдяки...
Read More
З Днем фермера

З Новим 2025 Роком!

Шановні колеги та партнери! Щиро вітаємо вас...
Read More
З Новим 2025 Роком!

День Заснування компанії «Майбутнє Будуємо Разом»

Шановні друзі та колеги!Сьогодні ми святкуємо радісну...
Read More
День Заснування компанії «Майбутнє Будуємо Разом»

Сьогодні свій День Народження святкують відразу двоє наших колег

Сьогодні свій День Народження святкують відразу двоє...
Read More
Сьогодні свій День Народження святкують відразу двоє наших колег
{"slides_column":"3","slides_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"lazyload":""}

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: