Товарний кредит, або відстрочка оплат
Наша компанія пропонує своїм клієнтам гнучку систему кредитування. Тобто кожен клієнт може скористатися можливістю відтермінування оплати на наш товар
Для того, щоб скористатися даною послугою, Вам слід зв'язатися з нашим менеджером та домовитися про надання відстрочки. Кожен конкретний випадок оцінюється окремо. Однак, ми завжди готові допомогти та піти Вам на зустріч
Наявність товару
Компанія «Майбутнє Будуємо Разом» являється виробником органо-мінерального добрива «ДоброДІЙ», й саме тому, уся наша продукція завжди є в наявності на наших складах.
Ми гарантуємо, що з нашої сторони ніколи не буде ніяких затримок із постачанням товару, адже усі Ваші замовлення ми відправляємо одразу ж після оплати – в той самий день.
Зверніть увагу! На термін доставки можуть впливати умови компанії-перевізника, в нашому випадку – Нової Пошти, з якою ми на даний час співпрацюємо.
Консультації та замовлення по телефону
Менеджер з продажів:
Марина Подорожняк
+38 067 213 24 28Графік роботи call-центру:
ПН-ПТ 08:00-18:00
СБ-НД вихідні

Здорова культура відіграє ключову роль у забезпеченні високої врожайності та її якості. Нестача поживних речовин негативно позначається не тільки на можливості ріпаку розкрити свій генетичний потенціал, а й знизити його стійкість до хвороб і шкідників.
Безліч ознак нестачі поживних елементів проявляються на рослині через погану доступність цих речовин. Нездорова рослина володіє менш ефективними захисними механізмами і демонструє більшу вразливість до грибкових хвороб, атак комах і несприятливих умов довкілля, що, своєю чергою, впливає на загальний ріст і якість врожаю. Ріпак схильний до багатьох тих самих хвороб і шкідників, що й інші види з родини капустяних.
Сірка відіграє важливу роль у природних захисних механізмах
Вона не тільки впливає на кількість білка, а й на якість синтезу сірковмісних амінокислот, таких як цистеїн і метіонін. Ці амінокислоти також слугують попередниками коферментів і глюкозинолатів. Останні вельми значущі, тому що вони допомагають ріпаку протистояти хворобам і шкідникам, проте їх надмірна кількість може зробити корми непридатними для моногастричних тварин. Сучасні сорти «00» містять глюкозинолати в діапазоні від 8 до 15 мкмоль/г насіння.
Патогени становлять загрозу для врожаю, проте їхній вплив можна знизити за допомогою помірно короткої ротації культур. Частота заражень значно зменшується при поверненні ріпаку на попереднє місце через 3 роки (17%) порівняно з 6 роками (33%).
Кальційвмісні добрива допомагають зменшити ураження килою
Кила – це поширена проблема в культурах ріпаку, а короткострокові сівозміни погіршують ситуацію. Рослини можуть страждати від посухи, сильно відставати в рості та навіть гинути.
Ця хвороба викликається ґрунтовим грибком і вражає всі види капустяних культур. Насамперед страждають кореневі тканини, що призводить до ненормального розвитку уражених частин. Пошкоджена тканина обмежує ріст рослини і може виділяти спори, які потім переносяться на інші поля.
У ґрунті спори можуть залишатися життєздатними понад десять років, інфікуючи наступні культури в сівозміні. На ринку доступно лише кілька фунгіцидів, але їх використання обмежене в багатьох країнах, як і наявність стійких сортів ріпаку.
Застосування вапнування для підтримання рівня pH у ґрунті вище 7.2, поряд із добривами на основі кальцію, може допомогти стримати патоген. Правильний сівозміну (кожні 7 років) між капустяними культурами і поліпшення дренажу, а також контроль за бур’янами з родини капустяних теж сприяють зниженню ураження килою.
Підвищений вміст азоту в ґрунті сприяє розвитку білої гнилі
Ця хвороба є однією з найбільш небезпечних для посівів ріпаку. Ступінь пошкоджень варіюється з року в рік, впливаючи на неї як погодні умови, так і регіональні особливості, навіть відмінності між полями. Зі збільшенням площ під ріпаком, біла гниль стала серйозною проблемою. Причинами можуть бути короткі сівозміни та/або щільні посадки. Волога погода створює умови для поширення захворювання.
Інфекція виникає в період цвітіння ріпаку. Грибок, що знаходиться в ґрунті, має широкий спектр господарів, включаючи понад 75 родин. Інфікування призводить до передчасного дозрівання та вилягання рослин, що спричиняє значні втрати в урожаї.
Надмірне застосування азотних добрив призводить до бурхливого росту та вологості рослинного покриву, що сприяє поширенню грибка та затримує дозрівання. Тому необхідно проводити аналіз ґрунту для визначення вмісту поживних речовин і використання лише необхідної кількості азотних добрив.