Товарний кредит, або відстрочка оплат
Наша компанія пропонує своїм клієнтам гнучку систему кредитування. Тобто кожен клієнт може скористатися можливістю відтермінування оплати на наш товар
Для того, щоб скористатися даною послугою, Вам слід зв'язатися з нашим менеджером та домовитися про надання відстрочки. Кожен конкретний випадок оцінюється окремо. Однак, ми завжди готові допомогти та піти Вам на зустріч
Наявність товару
Компанія «Майбутнє Будуємо Разом» являється виробником органо-мінерального добрива «ДоброДІЙ», й саме тому, уся наша продукція завжди є в наявності на наших складах.
Ми гарантуємо, що з нашої сторони ніколи не буде ніяких затримок із постачанням товару, адже усі Ваші замовлення ми відправляємо одразу ж після оплати – в той самий день.
Зверніть увагу! На термін доставки можуть впливати умови компанії-перевізника, в нашому випадку – Нової Пошти, з якою ми на даний час співпрацюємо.
Консультації та замовлення по телефону
Менеджер з продажів:
Марина Подорожняк
+38 067 213 24 28Графік роботи call-центру:
ПН-ПТ 08:00-18:00
СБ-НД вихідні
Адреса офісу:
пров. Задорожний, буд. 6А
Сайт:
Листування:
ТОВ "МП МБР", м.Київ, а/с №133, 03040.
Керівник компанії
Василь Калька
+38 044 ... >Графік керівника:
У будні: 09:00-18:00
Субота/неділя: вихідні
Василь Павлович – агроном СВК «Родина» (Білгород-Дністровський Одеська обл.) розповів нам про досвід вирощування озимого ячменю.
– Василь Павлович, розкажіть будь ласка, яке місце в сівозміні займає у Вас озимий ячмінь (площі, співвідношення, процент від загальної площі ріллі)?
– Загальна площа господарства – 9000 га. Ячменю ми сіємо приблизно – 1800-2200 га. Ну в середньому – 2000 га.
– Чи подобається Вам дана культура у догляді та вирощуванні? Чим?
– Культура подобається. Це пластична культура, яка гарно реагує на підживлення і одна з перших, яка приносить прибуток. Перша збирається, перша йде на продаж.
– Як підходите до вибору гібрида, чи міняється склад насіння? Як приймаєте рішення?
– Для цього сіємо випробувальні діляночки. Беремо різні ячмені, різні компанії. Там за ними ведемо спостереження і якщо вже якийсь з них нам сподобається, то беремо на виробництво.
– Як проводите підготовку насіння до сівби, чим?
– На сьогоднішній день працюємо з протруювальною машиною компанії «Сингента». Будемо ще добавляти ОМД «Добродій». Нам порекомендували добавляти ОМД «Добродій» – 3 кг та «Добродій Мікро» – 0,5 л. Останній, допоможе збільшити загальну стійкість до хвороб, має бактерицидну й фунгіцидну дію, допомагає легше побороти стрес, має росто- та імуностимулюючі властивості. Мабуть по цій схемі і будемо працювати. ОМД «Добродій» у нас є в наявності, «Добродій Мікро» потрібно ще дозамовляти. Хотілось би використати те, що є.
– Як виготовляєте суміш для обробки насіння?
– Беремо фунгіцидний протруйник, інсектицидний й добавляємо туди мікродобриво.
– Як завчасно обробляєте насіння перед сівбою?
– Плануємо обробляти з 15 серпня. Сіяти ячмінь будемо в кінці вересня, приблизно 25 числа.
– Який попередник кращий для ячменю?
– В основному, в цьому році, це буде ріпак. Частково піде такий, як соняшник та кукурудза.
– Яку обробку ґрунту проводите під ячмінь?
– В цьому році нема куди розбігатись, то буде дискування.
– Як і коли Ви вносите основне живлення на ячмінь, що вносите і чим?
– Перед основною обробкою ґрунту. Основне живлення розкидуємо.
– Як обираєте час сівби і яке насіння обираєте?
– Дивимося по вологості ґрунту. Для нас головний фактор – це волога. Якщо ж немає вологи, то буває в суху землю сіємо, підходять строки, то так і сіємо. Маємо різні комплекси – «Джон Дір 730», «Horsch Focus»…
– Чи вносите ґрунтові гербіциди?
– Не вносимо. В нас недостатньо вологи для того, щоб вносити. Все одно після них є післядія, а при недостатній волозі ґрунт не промивається.
– Чи робите восени фунгіцидний та інсектицидний захист сходів?
– Зовсім ні. Навесні працюємо продуктами захисту ТМ “Добродій” дворазово. Заодно з фунгіцидами вносимо листкове підживлення добривами “Добродій”
– Чи вносите листкове підживлення восени?
– Ні, тільки весною.
– Які врожаї озимого ячменю отримує ваше господарство?
– В цьому році середній показник озимого ячменю у нас був 33 ц. Це для Одещини дуже гарний показник. У нас просто тут дуже сильна засуха.