Товарний кредит, або відстрочка оплат

Наша компанія пропонує своїм клієнтам гнучку систему кредитування. Тобто кожен клієнт може скористатися можливістю відтермінування оплати на наш товар

Для того, щоб скористатися даною послугою, Вам слід зв'язатися з нашим менеджером та домовитися про надання відстрочки. Кожен конкретний випадок оцінюється окремо. Однак, ми завжди готові допомогти та піти Вам на зустріч

Наявність товару


Компанія «Майбутнє Будуємо Разом» являється виробником органо-мінерального добрива «ДоброДІЙ», й саме тому, уся наша продукція завжди є в наявності на наших складах.


Ми гарантуємо, що з нашої сторони ніколи не буде ніяких затримок із постачанням товару, адже усі Ваші замовлення ми відправляємо одразу ж після оплати – в той самий день.

Зверніть увагу! На термін доставки можуть впливати умови компанії-перевізника, в нашому випадку – Нової Пошти, з якою ми на даний час співпрацюємо.

Контакти

Консультації та замовлення по телефону



Менеджер з продажів:

Марина Подорожняк

+38 067 213 24 28
+38 095 013 24 28

dobrodiy.sales@gmail.com


Графік роботи call-центру:

ПН-ПТ 08:00-18:00

СБ-НД вихідні


Адреса офісу:

пров. Задорожний, буд. 6А


Сайт:

dobrodiy.in.ua


Листування:

ТОВ "МП МБР", м.Київ, а/с №133, 03040.




Керівник компанії

Василь Калька

+38 044 ... >

dobrodiy.head@gmail.com




Графік керівника:

У будні: 09:00-18:00

Субота/неділя: вихідні

Головна Статті Живлення сої

Живлення сої

В зерні сої міститься близько 40% білка, багатого на азот, через що потреба культури в даному елементі є досить високою. За допомогою симбіозу з бульбочковими бактеріями, соя має здатність зафіксовувати більшу кількість потрібного для неї азоту. Окрім цього, культура поглинає й деяку кількість залишкового й мінералізованого азоту з ґрунту. Традиційно соя успішно зростала без використання азотних добрив.

Єдиний спосіб, з допомогою якого, вдавалось керувати азотним живленням, полягав саме в інокуляції насіння бактеріями. Однак, у зв’язку із врожайним зростанням, одної фіксації атмосферного азоту, може виявитись недостатньо для покриття потреб в даному елементі, й в результаті, культура потерпатиме від його нестачі.

Так, завдяки покращенню генетичних властивостей рослин, вдосконалення технології вирощування, й використання додаткового азоту можна максимально збільшити потенційну врожайність даної культури.

Зазвичай, поглинання рослинами корисних речовин збільшується з моменту проростання й до часу максимального накопичування. Цей період триває приблизно 75 днів. А вже далі, відзначається зниження процесів засвоювання корисних речовин. Це пояснюється тим, що останні починають рухатися з вегетативних органів до генеративних.

Цікаво, що найбільш інтенсивним поглинання корисних речовин є саме через 45 днів опісля проростання. Це так звана «точка перегину» на початку цвітіння рослин сої (R1). А найбільш критичним у розвитку рослин є період між точкою перегину та точкою, коли рослина максимально накопичує елементи живлення. Триває він 30 днів.

Тому, дія різних несприятливих факторів (серед яких, посуха, нестача елементів живлення, ураження хворобами, шкідниками) вкрай не бажана, оскільки приводить до різкого зниження врожайності сої. В цей період, поглинання корисних речовин відбувається на рівні 52% від загальних потреб.

Так, протягом 30-денного періоду між точкою перегину та часом максимального накопичення, культура споживає приблизно 50% азоту, в той час, як інші 50% засвоюються нею з часу проростання й до точки перегину на протязі 44-х днів.

Варто пам’ятати, що через 45 днів після того, як насіннєвий матеріал проріс й до часу максимального накопичення, відбувається критична фаза поглинання корисних речовин. Тому вносити добриво слід до точки перегину (перед початком цвітіння).

Для вирощування сої необхідно застосовувати коригувальне підживлення, таким чином, збільшивши доступність корисних речовин у ґрунті. Опісля, обов’язково – підтримуюче підживлення, а за допомогою аналізу, визначати необхідний рівень нутрієнтів, їх винос та засвоєння.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Події

20 вересня — День заснування ТМ «ДОБРОДІЙ»

Сьогодні, 20 вересня, у нас свято -...
Read More
20 вересня — День заснування ТМ «ДОБРОДІЙ»

Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки

Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки...
Read More
Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки

З Днем Землі!

Ми дбаємо про Землю, бо вона -...
Read More
З Днем Землі!

Досліджуємо вплив добрив «Добродій» на кукурудзу

Агроном-консультант «ПоділляАгроЗахист» Анна Педан досліджує енергію проростання,...
Read More
Досліджуємо вплив добрив «Добродій» на кукурудзу

Ігор Микитюк: «Приморозок скрутив листя пшениці у спіраль»

Сьогодні, Ігор Микитюк – консультант «ПоділляАгроЗахист» розповідає...
Read More
Ігор Микитюк: «Приморозок скрутив листя пшениці у спіраль»

Досліджуємо вплив добрив “Добродій” на обробку насіння озимої пшениці

Агроном-консультант «ПоділляАгроЗахист» Анна Педан досліджує енергію проростання,...
Read More
Досліджуємо вплив добрив “Добродій” на обробку насіння озимої пшениці

«Як одночасно ефективно господарювати на землі та берегти довкілля від шкідників. Мистецтво живлення рослин»

Це тема гостьової лекції, яку на днях,...
Read More
«Як одночасно ефективно господарювати на землі та берегти довкілля від шкідників. Мистецтво живлення рослин»

Олександр Лисий: «Ніяких хімічних препаратів не додаю!»

Лисий Олександр Олександрович – голова ФГ «ВЕЛЕС...
Read More
Олександр Лисий: «Ніяких хімічних препаратів не додаю!»

Вплив добрив Добродій: дослід обробки насіння соняшника

Агроном-консультант  «Поділляагрозахист» Анна Педан дослідила енергію проростання,...
Read More
Вплив добрив Добродій: дослід обробки насіння соняшника

Світові тенденції та інновації в сільському господарстві

На Одещині сьогодні, 8 березня 2023 року, ТОВ...
Read More
Світові тенденції та інновації в сільському господарстві
{"slides_column":"3","slides_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"lazyload":""}

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: