Товарний кредит, або відстрочка оплат

Наша компанія пропонує своїм клієнтам гнучку систему кредитування. Тобто кожен клієнт може скористатися можливістю відтермінування оплати на наш товар

Для того, щоб скористатися даною послугою, Вам слід зв'язатися з нашим менеджером та домовитися про надання відстрочки. Кожен конкретний випадок оцінюється окремо. Однак, ми завжди готові допомогти та піти Вам на зустріч

Наявність товару


Компанія «Майбутнє Будуємо Разом» являється виробником органо-мінерального добрива «ДоброДІЙ», й саме тому, уся наша продукція завжди є в наявності на наших складах.


Ми гарантуємо, що з нашої сторони ніколи не буде ніяких затримок із постачанням товару, адже усі Ваші замовлення ми відправляємо одразу ж після оплати – в той самий день.

Зверніть увагу! На термін доставки можуть впливати умови компанії-перевізника, в нашому випадку – Нової Пошти, з якою ми на даний час співпрацюємо.

Контакти

Консультації та замовлення по телефону



Менеджер з продажів:

Марина Подорожняк

+38 067 213 24 28
+38 073 213 24 28
+38 095 013 24 28

dobrodiy.sales@gmail.com


Графік роботи call-центру:

ПН-ПТ 08:00-18:00

СБ-НД вихідні


Адреса офісу:

пров. Задорожний, буд. 6А


Сайт:

dobrodiy.in.ua


Листування:

ТОВ "МП МБР", м.Київ, а/с №133, 03040.




Керівник компанії

Василь Калька

+38 044 ... >

dobrodiy.head@gmail.com




Графік керівника:

У будні: 09:00-18:00

Субота/неділя: вихідні

Головна Статті У чому користь бору для ячменю?

У чому користь бору для ячменю?

Ячмінь – один із найбільш поширених видів зернових культур, яку обирають для виготовлення, як кормової, так і хлібної продукції. Він містить багато корисних речовин, таких як білки, вуглеводи, вітаміни та мінеральні речовини.

Ячмінь вирощують у різних кліматичних умовах, в багатьох країнах світу, також і в Україні. Для успішного вирощування ячменю необхідно дотримуватися правильної агротехніки, й забезпечувати його усіма важливими елементами живлення. Сьогодні мова піде про роль бору для ячменю.

Бор, як і інші мікроелементи бере участь у багатьох процесах росту та розвитку ячменю. Він необхідний для формування клітинних стінок, розвитку кореневої системи, підвищення стійкості рослин до стресових умов та захисту від хвороб.

Для успішного вирощування ячменю необхідно забезпечити достатній рівень бору в ґрунті та в рослинах. В той час, як недостатність бору може призвести до зниження врожайності та якості зерна. Для забезпечення культури бором рекомендується вносити спеціальні борні добрива, такі як «Добродій Бор» від української компанії-виробника «Майбутнє Будуємо Разом».

Властивості даного мікродобрива дійсно можуть позитивно впливати на різні етапи розвитку рослин, зокрема на формування та зміцнення клітинної стінки, що забезпечує захист рослин від зовнішніх факторів. Регулюючи рухливість та пластичність у тканинах рослин, мікродобриво сприяє їхньому гармонійному розвитку та зростанню, а також ефективному запиленню та плодоутворенню. Транспортування вуглеводів, зокрема цукрів, у рослині забезпечує енергетичні потреби рослин та покращує якість плодів і споживання.

Хорошою новиною для тих, хто працює в органічному землеробстві, є те, що «Добродій Бор» є сертифікованим продуктом «Органік Стандарт», й відповідає усім вимогам стандартів органічного землеробства. Також важливо, що препарат є сумісним з іншими ЗЗР, що дозволяє ефективно комбінувати його з іншими добривами та захисними засобами. Проте, перед використанням будь-яких засобів необхідно здійснити попередню перевірку на сумісність, щоб уникнути небажаних реакцій.

Потрібно пам’ятати, що використання будь-якого добрива повинно здійснюватися відповідно до вимог технології вирощування конкретних рослин та з урахуванням особливостей ґрунту. Також необхідно дотримуватися дозування добрива, щоб уникнути можливих негативних наслідків для рослин та навколишнього середовища.

Так, “Добродій Бор” на ячмінь рекомендується вносити у фазі BBCH 32-39 (трубкування, друге міжвузля) у нормі – 0,5 л/га;

Замовити універсальне добриво «Добродій Бор» можна за посиланням:

Добродій Бор

(Visited 1 times, 1 visits today)

Події

Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки

Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки...
Read More
Сьогодні група вчених НУБІП відвідала дослідні ділянки

З Днем Землі!

Ми дбаємо про Землю, бо вона -...
Read More
З Днем Землі!

Досліджуємо вплив добрив «Добродій» на кукурудзу

Агроном-консультант «ПоділляАгроЗахист» Анна Педан досліджує енергію проростання,...
Read More
Досліджуємо вплив добрив «Добродій» на кукурудзу

Ігор Микитюк: «Приморозок скрутив листя пшениці у спіраль»

Сьогодні, Ігор Микитюк – консультант «ПоділляАгроЗахист» розповідає...
Read More
Ігор Микитюк: «Приморозок скрутив листя пшениці у спіраль»

Досліджуємо вплив добрив “Добродій” на обробку насіння озимої пшениці

Агроном-консультант «ПоділляАгроЗахист» Анна Педан досліджує енергію проростання,...
Read More
Досліджуємо вплив добрив “Добродій” на обробку насіння озимої пшениці

«Як одночасно ефективно господарювати на землі та берегти довкілля від шкідників. Мистецтво живлення рослин»

Це тема гостьової лекції, яку на днях,...
Read More
«Як одночасно ефективно господарювати на землі та берегти довкілля від шкідників. Мистецтво живлення рослин»

Олександр Лисий: «Ніяких хімічних препаратів не додаю!»

Лисий Олександр Олександрович – голова ФГ «ВЕЛЕС...
Read More
Олександр Лисий: «Ніяких хімічних препаратів не додаю!»

Вплив добрив Добродій: дослід обробки насіння соняшника

Агроном-консультант  «Поділляагрозахист» Анна Педан дослідила енергію проростання,...
Read More
Вплив добрив Добродій: дослід обробки насіння соняшника

Світові тенденції та інновації в сільському господарстві

На Одещині сьогодні, 8 березня 2023 року, ТОВ...
Read More
Світові тенденції та інновації в сільському господарстві

З Днем Святого Валентина!

Нехай кохання наповнює серця, а ваші половинки...
Read More
З Днем Святого Валентина!
{"slides_column":"3","slides_scroll":1,"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"false","autoplay_interval":2000,"speed":300,"lazyload":""}

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: